Ismaili i PDK-së: Glauk Konjufca të shkarkohet, inspiroi dhe rekrutoi fanatikët e Vetëvendosjes të “Syrit të Popullit”

Sekretari i Përgjithshëm i Partisë Demokratike të Kosovës, Uran Ismaili, kërkon shkarkimin e kryetarit të Kuvendit Glauk Konjufca, për shkak të lidhjeve të tij të ngushta me aktivistët e rekrutuar në organizatën terroriste “Syri i Popullit”. Numri dy i PDK-së ka thënë se Konjufca inspiroi dhe rekrutoi aktivistët e Lëvizjes Vetëvendosje të “Syrit të Popullit”, … Continue reading Ismaili i PDK-së: Glauk Konjufca të shkarkohet, inspiroi dhe rekrutoi fanatikët e Vetëvendosjes të “Syrit të Popullit”