Isa Mustafa: Takimi i radhës më Albin Kurtin, duhet të jetë takimi i fundit për marrëveshje

Lideri i Lidhjes demokratike të Kosovës, Isa Mustafa ka theksuar se ai dhe Albin Kurti duhet ta zhvillojnë edhe takimin e radhës mes tyre. Sipas tij, takimi i radhës duhet të jetë i fundit, ku duhet që ose të merren vesh, ose të thonë se nuk po merren vesh. “Takimi i radhës duhet të jetë … Continue reading Isa Mustafa: Takimi i radhës më Albin Kurtin, duhet të jetë takimi i fundit për marrëveshje