Lajme

IPKO sjell ofertën më të mirë promocionale për Bajram për TV dhe internet!

05/22/2020 13:14
nga:Gazeta Blic

Për 5 ditët e ardhshme, IPKO dhe DigitAlb po sjellin ofertën më të mirë promocionale për klientët e rinj të cilët nuk kanë përjetuar ende përmbajtjen më të mirë dhe cilësinë superiore të shërbimeve të kombinuara (TV + internet).

Klientët e rinj tani mund të marrin pakon LIGHT për vetëm 15 euro në muaj dhe ULTRA për vetëm 18 euro në muaj.


Përveç filmave, dokumentarëve dhe emisioneve më të mira dhe aktuale, ajo që e dallon pakon ULTRA është përmbajtja më e pasur sportive, duke përfshirë ligat më të shikuara të futbollit që transmetohen me të drejta ekskluzive në vend.

Qoftë për argëtim, sport, lajme, muzikë, filma apo dokumentarë, klientët e pakove LIGHT dhe ULTRA mund të shijojnë përmbajtjen më të mirë televizive, gjithashtu përmes TViM, VOD dhe Catch-up TV.