Lajme

IPKO pasuron pakon TOP – Më shumë internet dhe benefite në një vend

10/27/2020 11:10
nga:Gazeta Blic

IPKO, si një ndër kompanitë me kujdesin më të mirë ndaj klientëve, vazhdon të sjellë pako të përshtatshme për secilin përdorues, duke u kujdesur që secili të mund të bëjë zgjedhjen e duhur per vete.

Pakot TOP janë disa prej pakove më të përshtatshme për secilin që dëshiron të ketë të gjitha shërbimet në një vend: internetin më stabil, televizion digjital me përmbajtjen me ekskluzive në vend, me komunikim falas mes 10 numrave të IPKO-së, dhe janë të përshtatshme për biznese të vogla dhe familje.

Tani, Pakot TOP janë pasuruar me më shumë benefite duke ofruar më shumë internet dhe me shpejtësi më të madhe. Tek pako TOP S është shtuar interneti në mobil nga 3GB në 4GB, ndërsa tek pakot TOP M dhe TOP L është shtuar interneti në mobil nga 5GB në 10GB, si ofertë promocionale. Gjithashtu, shpejtësia e internetit fiks për pakon TOP M është rrit nga 40mbps në 60mbps. Për më tepër, klientët mund të aktivizojnë edhe aplikacionet e rrjeteve sociale të

(Artikull i sponsorizuar)