Lajme

IPKO mirëpret diasporën me pakon më të mirë me të gjitha në një vend (TV + internet + telefoni mobile)

07/14/2020 14:12
nga:Gazeta Blic

Krejt ҫka ju duhet bashkёatdhetarёve gjatё qёndrimit nё vendlindje janё tё gjitha shёrbimet e IPKO nё njё vend.

IPKO, mirëpret të gjithë bashkatdhetarët tanë nga diaspora me pakon më të mira me të gjitha në një vend për komunikim dhe argëtim të pandërprerë, dedikuar ekskluzivisht për nevojat e tyre.

Nё mikpritje ndaj bashkёatdhetarёve nga diaspora, IPKO ka dizajnuar pakot e kombinuara me të gjitha shërbimet në një vend: TV digjital + Internet + Telefoni mobile.

Pakot Diaspora Family HD dhe Diaspora Premium HD janё pako tё kompletuara qё pёrmbushin tё gjitha nevojat bashkёatdhetarёve gjatё qёndrimit nё vendlindje, me pёrmbajtjen mё tё mirё tё televizionit digjital,  me kanale HD dhe sport, shpejtёsi shumё tё lartё tё internetit, numёr falas tё telefonisё mobile me pako pёrkatёse – 1000 minuta kombetar, 500 SMS, 20GB, si dhe 3 SIM karta shtesё me 3000 minuta pёr pёrdorim mes vete si dhe 500 MB internet pёr 3 muaj.

IPKO ofron pëmbajtjen më të pasur televizive  me mbi 150 kanale televizive dhe te drejtat ekskluzive per te gjitha ligat më emocionuese të futbollit (Premier League, Serie A, La Liga, Superliga e Kosovës), si dhe kanalet sportive më të popullarizuara botërore dhe internetin më stabil në vend!

IPKO kujdeset per shendetin e kienteve te saj; per kete arsye, te gjitha sherbimet e IPKO mund te paguhen online ne shop.ipko.com dhe permes aplikacionit MyIpko.

Për më shumë informata për të gjitha ofertat dhe shërbimet e IPKO, informohuni në www.ipko.com.

IPKO është plotësisht e dedikuar për t’u ofruar klientëve të saj shërbimin më të mirë në fushën e komunikimit, shumëllojshmërinë e zgjedhjeve dhe ofertave fantastike, si dhe për të thjeshtuar dhe përmirësuar cilësinë e jetës. IPKO mbetet operatori më i madh me rrjet 3G, dhe operatori i parë që filloi të ofrojë 4G në Kosovë, duke mbuluar rreth 80 përqind të popullsisë së Kosovës.