Geek

iPhone X 2019 me ndryshime në ekran

01/17/2018 13:11
nga:Gazeta Blic

Apple ka prezantuar iPhone X si modelin e tij të parë me ekranin OLED.

Besohet se iPhone 2019 do të ketë prerje të vogla, pasi Apple është duke eksploruar mënyra për të kombinuar sensorët Face ID me kamerën e përparme. Sipas njoftimeve nga Koreja e Jugut, iPhone X, të cili Apple do ta paraqesë në 2019, do të ketë një prerje të vogël në ekran, dhe kjo do të bëhet e mundur duke ulur madhësinë e sensorëve të Face ID.

Raporti sugjeron se Apple është duke eksploruar mënyra për të kombinuar kamerën e përparme dhe sensorin e Face ID. Nëse do të ketë sukses, Apple do të jetë në gjendje të zvogëlojë hapësirën e dy komponentëve të zënë nga pjesa e përparme e ekranit, transmeton KosovaPress.

ID-ja e fytyrës mbështetet aktualisht në një aparat fotografik me infra të kuqe, dot projektor dhe ndriçues, kështu që mbetet për t’u parë se si Apple do të kombinojë këta tre përbërës në një modul.

02/19/2019 15:38

Haradinaj i kundërpërgjigjet Daçiqit lidhur me propozimin zyrtar të Serbisë për kufijtë