Geek

Iphone humb garën, ky është telefoni më i kërkuar

09/09/2017 14:29
nga:D.I

Shtatë vjet pas hyrjes në garën e telefonave të mençur, Huawei tash po shet më shumë telefona se sa Apple, transmeton KosovaPress.

Sipas kërkimit të fundit të Counterpoint Research, dominimin e madh, të cilin me vite e kishin Samsung dhe Apple në fushën e shitjes së telefonave, e ka ndërprerë kompania Huawei, e cila tash mban pozitën e dytë të prodhuesit më të madh të telefonave.

Counterpoint Research thekson se sipas rezultateve nga qershori dhe korriku, Huawei ka kaluar Apple.

Sugjerohet se kjo është situatë momentale, pasi që gjërat do të ndryshojnë pas publikimit të iPhone 8 javën e ardhshme.

Rezultatet pozitive të Huawei i atribuohen investimeve konstante në kërkim dhe zhvillim, së bashku me marketingun agresiv dhe zgjerimin e kanalit të shitjes.

“Huawei është i varur nga tregu vendor në Kinë, ku ruan pozitën e liderit, si dhe në tregun evropian, Amerikën Latine dhe Lindjen e Mesme”, tha Peter Richardson, drejtor i Counterpoint Research.

05/30/2018 22:56

iPhone i juaj mund të përdoret si çelës dere me iOS 12