Geek

iPhone 9 mund të ketë ekran Super Bright LCD si ThinQ G7

05/13/2018 21:42
nga:M H

Apple do të shikojë mundësinë e rifreskimit të modelit të ardhshëm të iPhone, i cili vjen me një ekran LCD prej 6.1 inç.

Kjo është një rritje e konsiderueshme nga ekrani 4.7-inç në modelin e iPhone 8, por raporti i ri aspekt i cili vjen me TrueDepth kamera çelës automatik në ekran, për të mbajtur madhësinë e bukur dhe kompakte, transmeton KosovaPress.

Si do ta zbatojë Apple ekranin e madh në ekran LCD? Sipas të gjitha gjasave, iPhone 9, ose cilido qoftë emri i telefonit të ri, do të përdorë teknologjinë JDI Full Active Display. Edhe pse ky nuk është një ekran OLED, kjo shfaqje është mjaft fleksibile.

iPhone 9 gjithashtu do të ketë disa veçori të tjera interesante të ekranit. Një prej tyre është teknologjia që po zbatohet aktualisht nga modeli LG G7 ThinQ.

Në pyetje është MLCD +, i cili shton piksel shtesë të bardhë në RGB e rregullt. Në këtë mënyrë, ndriçimi automatik shfaq automatikisht të bardhën, në vend që të filtrojë tre ngjyra, duke konsumuar burime të mëdha.

MLCD + ua mundëson paneleve të jenë dukshëm më të ndritshme, dhe shpenzojnë më pak energji në krahasim me modelet e RGB-së.

Apple iPhone 9 me një numër në rritje të informacionit bëhet një model mjaft interesant dhe mbetet të shihet se si do të funksionojë në të gjitha praktikat kur telefoni të lansohet në vjeshtë.

05/27/2017 11:44

Si do të duket iPhone 9