BLIC.TV

Intervistë / Florian Dushi tregon prioritetët si deputet në Kuvendin e Kosovës

02/09/2021 15:08
nga:Gazeta Blic

Kandidati për deputet nga radhët e Lidhjes Demokratike të Kosovës Florian Dushi, në një intervistë për “Gazeta Blic” ka prezantuar plan-programin qeverisës.

Dushi, gjatë kësaj interviste ka theksuar se fokusi i angazhimit të tyre në qeverinë e re do të jetë sistemi i drejtësisë.

Ai ka thënë se do të jetë zë i arsyeshëm brenda Kuvendit të Kosovës dhe do të shtyej nisma të rëndësishme që kanë të bëjnë me mirëqenien e qytetarëve apo ndërlidhen me interesin e vendit.

Ky kandidat për deputet që në zgjedhjet e 14 shkurti garon me numër rendor 35, ka dhënë edhe arsyet për të cilat qytetarët duhet ta votojnë për t’u bërë deputet në Kuvendin e Kosovës.

Më poshtë e gjeni intervistën e plotë: