Uncategorized

Interesim i jashtëzakonshëm i fëmijëve në Ferizaj për kuizin e programimit, animacionit dhe robotikës

02/10/2020 14:30
nga:N S

Interesim i jashtëzakonshëm i fëmijëve në Ferizaj për kuizin e programimit, animacionit dhe robotikës.

A dëshironi që fëmija juaj të testoj njohuritë e tij në fushën e teknologjisë dhe të shpërblehet me bursë për të ndjekur kurset më atraktive të programimit, animacionit dhe robotikës në Qytetin e Ferizajit?

+320 fëmijë në Qytetin e Ferizajit morën pjesë në kuizin e teknologjisë. Fëmijët pjesëmarrës përfituan bursa për kurse të programimit, animacionit dhe robotikës.

Për fëmijët të cilët nuk ishin pjesë e kuizit në objektin e Universum Digital Academy, ju mundësohet ta plotësojnë kuizin online dhe të hyjnë në garë për përfitim të BURSAVE deri në 50%, për pjesëmarrje në Kurset e Universum Digital Academy.

03/23/2020 15:49

Përvoja e studenteve kosovare që po studiojnë në Finlandë, me sistemin më të mirë të edukimit në botë