Idetë e Hashim Thaçit për shkëmbime territoresh janë “ballona” politik. Kjo duhet të ndodhë me Luginën e Preshevës

Sonte i ftuar në “Blic Interview” me Astrit Gashin, është ish- luftëtari i dalluar i Ushtrisë Çlirimtare të Kosovës, dhe aktualisht deputeti i Kuvendit të Kosovës, Daut Haradinaj. Haradinaj ka theksuar se nuk e di se për çka saktësisht po diskuton presidenti Thaçi. “Asnjë element në tavolinë, as dy rreshta të shkruar nuk i kam … Continue reading Idetë e Hashim Thaçit për shkëmbime territoresh janë “ballona” politik. Kjo duhet të ndodhë me Luginën e Preshevës