Cool

Ia dërgoi gabimisht mamit këtë foto, përgjigja e saj do t’ju habisë (FOTO)

08/05/2017 14:33
nga:Gazeta Blic

Të gjithëve na ndodh që kur tentojmë t’i dërgojmë dikujt foto, ngatërrojmë emër dhe ky imazh përfundon në adresë të dikujt tjetër. Por, situata bëhet akoma më e rëndë kur ky mesazh shkon në duart e mamit apo babit.

Një adoleshente bëri një foto provokuese me gjoks zbuluar për t’ia dërguar të dashurit të saj, por duke ia dërguar atij ajo bëri një gabim.

Fotografia shkoi në inboxin e mamit me shkrimin: “Zemër, më është rritur gjoksi, aq sa s’ma mbajnë dot reçipetat!”. Kur e kuptoi se çfarë kishte bërë nuk i ngeli gjë tjetër veçse të tregonte të vërtetën se fotoja ishte për dikë tjetër.

“OMG, mam kjo nuk ishte për ty!”, i shkruajti vajza nënës së saj. Përgjigja e nënës nuk është nga ato që jemi mësuar, të bërtitura dhe luftë, por përkundrazi ajo iu përgjigj me të njëjtën monedhë.

I dërgoi një foto po me reçipeta, por me shkrimin: “Mos u shqetëso zemër, të mijat janë më të mira gjithsesi!”

04/27/2020 00:43

Harrojeni Taynan, shikojeni sa të bukur e ka nënën (foto)