Lajme

Hykmete Bajrami vendos për notimin e nxënësve: Nota e periudhës së tretë s’mund të jetë më e ulët se në periudhën e dytë

05/22/2020 22:55
nga:Gazeta Blic

Ministrja në detyrë e arsimit, Hykmete Bajrami në emisonin Argument Plus ndër të tjera foli edhe mënyrën e notimit të nxënëseve.

Bajrami deklaroi se nota e periudhës së tretë nuk mund të jetë më e ultë se në periudhën e dyte.

“Në rast nxënësi është i pa kënaqur para datës 11 mars, atëherë do të krijohen kushte e testimit online apo çfarëdo forme tjetër”, tha Bajrami.

Tutje ajo theksoi se është paraparë që në muajin qershor nëse u lejon Instituti Kombëtar i Shëndeti Publik dhe Ministria e Shëndetësisë nxënësit të kthehen në shkollë dhe të kryhet ky testim.

Kur pritet të mbahet testi i maturës?! Flet Hykmete Bajrami