Fit&Sexy

Humbni peshë duke dëgjuar muzikë

05/29/2018 22:23
nga:Gazeta Blic

Shumica nga ata qe merren me sport apo që frekuentojnë palestrën, parapëlqejnë të dëgjojnë muzikë teksa merren me aktivitete fizike.

Një studim i ri tregon të dhëna interesante në atë se si ndikon volume i melodive të ndryshme që dëgjoni, në përpjekjet për të humbur peshë.

Muzika mund të ketë një ndikim të brendshëm tek ne. Duke pasur parasysh gatishmërinë e njerëzimit për t’u formuar nga muzika, nuk është e çuditshme që ajo të ndikojë edhe në cilësinë e ushtrimeve tona fizike apo përpjekjeve për të humbur peshë.

Një studim i kohëve të fundit, thotë se dëgjimi i muzikës me një volum të moderuar nda ndihmon për të humbur peshë ngaqë ndikon pozitivisht dhe na motivon për të përfunduar kohën e planifikuar për aktivitetet e ndryshme fizike.

04/09/2018 22:46

Me thikë dhe piru tek zona intime! Skandaloze skenat në klipin e Dj Blunt dhe Real 1 “Problem” (Video)