Showtime

Humbën fëmijën, John Legend i prek të gjithë me fjalët për bashkëshorten e tij

10/17/2020 10:49
nga:L I

Më 30 shtator, modelja e njohur Chrissy Teigen tregoi plot dhimbje se ajo dhe John e humbën fëmijën e tyre.

Ajo publikoi disa foto e shtrirë në spital, duke qarë pranë vogëlushit të saj, që për fat të keq nuk ja doli dot.

View this post on Instagram

We are shocked and in the kind of deep pain you only hear about, the kind of pain we’ve never felt before. We were never able to stop the bleeding and give our baby the fluids he needed, despite bags and bags of blood transfusions. It just wasn’t enough. . . We never decide on our babies’ names until the last possible moment after they’re born, just before we leave the hospital.  But we, for some reason, had started to call this little guy in my belly Jack.  So he will always be Jack to us.  Jack worked so hard to be a part of our little family, and he will be, forever. . . To our Jack – I’m so sorry that the first few moments of your life were met with so many complications, that we couldn’t give you the home you needed to survive.  We will always love you. . . Thank you to everyone who has been sending us positive energy, thoughts and prayers.  We feel all of your love and truly appreciate you. . . We are so grateful for the life we have, for our wonderful babies Luna and Miles, for all the amazing things we’ve been able to experience.  But everyday can’t be full of sunshine.  On this darkest of days, we will grieve, we will cry our eyes out. But we will hug and love each other harder and get through it.

A post shared by chrissy teigen (@chrissyteigen) on

Së fundmi John ka folur në një postim për admirimin dhe vlerësimin e madh që ka për bashkëshorten e tij, pasi i dedikoi një këngë në “2020 Billboard Music Awards”.

Ai ka treguar se ndihet në ‘borxh’ me të për forcën që ajo ka treguar në momentet më sfiduese. “Kjo është për Chrissyn. Të dua dhe të çmoj ty dhe familjen tonë”.

Këngëtari e vazhdon shkrimin e tij, duke treguar se si ata e kanë përjetuar bashkë çdo ulje apo ngritje në jetë dhe ka mbetur i mahnitur nga forca e bashkëshortes së tij në çdo moment.

Ai shpjegoi edhe kuptimin e këngës “Never Break”.

“E shkruajta këtë këngë sepse kam besim se sado të ecim në këtë botë, do të mbajmë dorën e njëri-tjetrit përmes çdo loti, çdo ulje-ngritje, çdo testi. I kemi premtuar njëri-tjetrin 7 vite më parë në dasmën tonë dhe çdo sfidë që kemi përjetuar e ka bërë atë premtim më të fuqishëm”, shkruan John.

View this post on Instagram

This is for Chrissy. I love and cherish you and our family so much. We’ve experienced the highest highs and lowest lows together. Watching you carry our children has been so moving and humbling. I’m in awe of the strength you’ve shown through the most challenging moments. What an awesome gift it is to be able to bring life into the world. We’ve experienced the miracle, the power and joy of this gift, and now we’ve deeply felt its inherent fragility. I wrote this song because I have faith that as long as we walk this earth, we will hold each other’s hands through every tear, through every up and down, through every test. We promised each other this on our wedding day seven years ago, and every challenge we’ve faced has made that promise more powerful, more resilient. Our love will remain. We will never break. Thank you to everyone who has been sending us prayers and well wishes, flowers, cards, words of comfort and empathy. We feel and appreciate your love and support more than you know. More than anything, we’ve heard so many stories about how so many other families have experienced this pain, often suffering in silence. It’s a club no one wants to be a part of, but it’s comforting to know we’re not alone. I’m sure Chrissy will have much more to say about this when she’s ready. But just know we’re grateful and we’re sending love to all of you and your families.

A post shared by John Legend (@johnlegend) on