Lajme

Hoti për qëndrimin e Kurtit për taksën: Jam i bindur që do të kuptohemi dhe së bashku të gjejmë zgjidhje

03/15/2020 14:36
nga:Norë Kelmendi

Hoti pa u deklaruar shumë rreth kësaj çështje, ritheksoi edhe njëherë qëndrimin e LDK-së, duke thënë se taksa duhet të hiqet pa kushtëzime dhe duke u shprehur i bindur që së bashku me partnerin qeverisës do të gjejnë zgjidhje.

“Jam i i bindur që do gjejmë nnjë zgjidhje për këtë cështje , shpresojmë që së shpejti do të gjejmë një zgjidhje, taksa duhet të hiqet”, tha Hoti.

06/02/2020 19:43

Avdullah Hoti prezanton ministrat e LDK-së!