BLIC.TV

Hisen Berisha me një rrëfim të jashtëzakonshëm: Më vjen keq edhe sot se si ushtarët serb humbën jetën

04/12/2019 22:41
nga:Gazeta Blic

Komandanti i Betejës së Kosharës, Hisen Berisha në emisionin “Blic Intervieë” me Astrit Gashi, ka rrëfyer momente nga luftime që janë zhvilluar në këtë betejë.

“Ditën e parë jemi munduar që t’i bllokojmë rrugët e furnizimit. Ditën e nesërme e kemi marrë kazermën”, tha ai.

Ai tha se i ka ardhë keq se si e kanë humbur jetën ushtarët serbë.

“Nuk kam dashur asnjëherë të flasim për mënyrën se si ata e kanë humbur jetën në këtë betejë”, tha ai.

“Ne kemi ruajtur edhe identitetin e ushtarëve serb”, tha ai, raporton Gazeta Blic.

Sipas tij, ushtria serbe i ka nëncmuar dhe kjo ka qenë një prej arsyeve se përse humbën ata kaq keq.

04/09/2020 15:50

Osmani: Betaja e Koshares ka krijuar datë historike për brezat që po vijnë!