Fit&Sexy

Hiqni sytjenat para gjumit, do shkokoheni nga efektet negative nëse bëni të kundërtën

09/11/2017 14:20
nga:N S

Femra ky është gabimi fatal që po bëni…

Mundohuni të hiqni gjithmonë sytjenat para se të bini në gjumë.

Shumë studime tregojnë se mbajtja e tyre gjatë gjumit ju shkton shtrëngime, të cilat shoqërohen me mos qarkullimin normal të gjakut.

Përveç kësaj, ato shkaktojnë acarim të lëkurës dhe errësimit të lëkurës nën shiritat dhe tela.