Lajme

Hedhet poshtë ankesa e Lëvizjes Vetëvendosje, për votimin nga Diaspora

01/14/2021 12:26
nga:A. R.

Paneli për Ankesa dhe Parashtresa ka hedhur poshtë ankesën e Lëvizjes Vetëvendosje, për mënyrën e votimit nga personat e regjistruar jashtë Kosovës, shkruan Gazeta Blic.

Panelit Zgjedhor për Ankesa dhe Parashtresa – PZAP, ka shqyrtuar dy apele, Apelin: e paraqitur nga subjektit politik Lëvizja Vetëvendosje dhe Apelin Anr.02/2021i paraqitur nga OJQ “GERMIN” me të cilat apele kanë kundërshtuar Vendimin e KQZ-së për verifikimin e aplikacioneve për regjistrim të votuesve jashtë Kosovës, për Zgjedhjet e Parakohshme për Kuvendin e  Republikës së Kosovës.

Ky vendim është marr në mbledhjen e mbajtur dje më 13 janar 2021.

Nga 13 janari 2021 ka filluar periudha e aplikimit për regjistrim të votuesve jashtë Kosovës dhe do përfundoj më 21 janar 2021 në orën 18:00.