Lajme

Haziri: Do ta ndërtojmë impiantin për trajtim të ujërave të zeza, kosto 30 milionë euro

10/12/2017 22:48
nga:R A

Një përkrahje për Lutën dhe LDK’në i kanë dhënë sot edhe banorët e fshatit Uglar për zgjedhjet e 22 tetorit.

Kryetari Haziri ka falënderuar banorët e Uglarit për këtë mbështetje dhe pwr kwtw ka thwnw se ndihet i obliguar që t’i realizojë të gjitha programet e investimeve në këtë fshat, sic wshtw rregullimi i shtratit tw lumit “Morava”, sukurse edhe investime të mëdha në infrastrukturë.

Ai është zotuar se do ta bëjnë maksimumin që në bashkëpunim me donatorët nga Europa, ta ndërtojnë fabrikën për trajtimin e ujërave të zeza në Uglar, e cila kap koston e afro 30 milionë eurove dhe do të shërbej për krejt qytetin.

Poashtu, në këtë tubim Luta ka thënë se do të ketë subvencione të mëdha për bujqësinë, duke ndikuar direkt në forcimin e familjes.