Haziri: Kurti s’mund të bëhet protagonist i vetëm në dialog

Pikërisht në natën kur nga SHBA u kërkua tërheqja e trupave nga Kosova, eksponentë të VV”së në Qeveria e akuzuan Presidentin Hashim Thaçi se po e fut në eksperimente Kosovën dhe për pazare për ndarjen e saj. Nënkryetari i LDK’së Lutfi Haziri në një intervistë mbrëmë komentoi rreth rolit të Presidentit Thaçi në proces. Haziri … Continue reading Haziri: Kurti s’mund të bëhet protagonist i vetëm në dialog