• të fundit

  • më të shikuarat

BLIC.TV

Haziri i VV-së: Shumë familje u futen në kredi për t’u trajtuar nga COVID-19, urgjentisht kjo qeveri të shkojë

11/20/2020 20:53
nga:F K

Deputeti i Lëvizjes Vetëvendosje, ka qenë i pari që në Kuvendin e Kosovës, ka propozuar amendament për t’i ndihmuar pacientëve të prekur me COVID-19.

Propozimi i Hazirit, ka qenë ndarja e shumës prej 2 milionë euro, për pacientët e prekur me COVID-19, shumë e cila parashihte blerje të barnave dhe ushqimeve për pacientë.

Haziri rrëfeu për EXPOSE, faktin që propozimi i tij nuk kishte kaluar në Kuvend.

Thotë se kundër kësaj, patën votuar deputetë të LDK-së, AAK-së, Nismës e PDK-së.

“Unë pata propozuar amendament për daljen në ndihmë të pacientëve të prekur me COVID-19. Ky amendament nuk kishte kaluar në Kuvend. Pacientët e prekur me këtë virus, duhet ndihmuar, për shkak që përveç shumës së lartë të shërimit, njerëzit po i humbasin dhe vendet e punës. Ne si Lëvizje Vetëvendosje, patëm kërkuar që përveç barnave për shërim, që duhet të sigurohen nga shteti, qytetarët e prekur me COVID-19, duhet të ndihmohen edhe me gjëra ushqimore. Sepse kur po infektohet një anëtar i familjes me virus, atëherë e gjithë familja po duhet të izolohet. Kështu që në momentin kur izolohen familjarët, ata mbesin edhe pa punë dhe pa të ardhura”, ka thënë Haziri.

Qytetari nga Peja rrëfen për “betejën” me Covid-19: Trajtimi për t’u shëruar na ka kushtuar mbi 1 mijë euro

06/19/2021 19:32

Eksponenti i LVV’së në SHBA i fshin postimet kundër “përzierjes” amerikane në Kosovë