Haxhiu: Nëse nuk bëhet koalicion me LDK-në, shkojmë në zgjedhje!

Nënkryetarja e Lëvizjes Vetëvendosje, Albulena Haxhiu, ka thënë se çështja e kryeparlamentarit është e mbyllur dhe se opsioni i vetëm nëse nuk bëhet koalicioni me LDK-në janë zgjedhjet e jashtëzakonshme. “Nuk ka thënë asnjëherë LDK që kryetari i Kuvendit i takon atyre, përkundrazi, ne kemi thënë që për hir të bashkëpunimit mund ta diskutojmë që … Continue reading Haxhiu: Nëse nuk bëhet koalicion me LDK-në, shkojmë në zgjedhje!