Baton Haxhiu e zbulon skenarin: Ambasadori Dell dha “urdhër” që të ndërhyhet në veri të Kosovës

Publicisti Baton Haxhiu në emisionin “Blic Interview”, ka theksuar se veriu i Kosovës është produkt i një situatë që është krijuar më 2004. “Më ka ardhur shumë keq që shoqëria shqiptare në Kosovë dhe në Shqipëri nuk është treguar e gatshme për të debatuar për një opsion të dytë ose opsion të tretë dhe mendoj … Continue reading Baton Haxhiu e zbulon skenarin: Ambasadori Dell dha “urdhër” që të ndërhyhet në veri të Kosovës