Lajme

Hashim Thaçi për Autostraden ‘Arben Xhaferi”: Kryevepra e radhës për qytetarët tanë – kjo është Kosova e re evropiane

04/20/2019 13:30
nga:A. R.

Presidenti Hashim Thaçi përmes facebook-ut ka bërë me dije që edhe pak ditë pritet të bëhet përurimi i Autostradës “Arbën Xhaferi”.

Ai ka thënë se kjo është “”, teksa e ka përmendur edhe “urën më të gjatë në rajon”.

Presidenti Thaçi në fund ka thënë se “kjo është Kosova e re evropiane”.

Autostrada “Arben Xhaferi”, kishte nisur si projekt, në kohën kur Hashim Thaç, ishte kryeministër i vendit.

Edhe pak ditë na ndajnë nga përurimi i autostradës “Arben Xhaferi”. Një kryevepër tjetër për qytetarët tanë, e filluar në vitin 2014, me urën më të gjatë në rajon dhe me bukurinë e rrallë të bjeshkëve të Sharrit. Kjo është Kosova e re evropiane! HTH