Hashim Thaçi e jep “lajmin” nga Davosi: Albin Kurti do ta formojë qeverinë shumë shpejt, do të bashkëpunojmë për Kosovën

Presidenti i Kosovës, Hashim Thaçi, është zotuar se do të bashkëpunojë me mandatarin për kryeministër për t’i shtyrë përpara përpjekjet e vendit për anëtarësim në Bashkimin Evropian dhe në Organizatën e Traktatit të Atlantikut Verior (NATO). Thaçi ka thënë për “Bloomberg” se pret që Albin Kurti ta krijojë “shumë shpejt” qeverinë e ardhshme të Kosovës. … Continue reading Hashim Thaçi e jep “lajmin” nga Davosi: Albin Kurti do ta formojë qeverinë shumë shpejt, do të bashkëpunojmë për Kosovën