Lajme

Haradinaj shpreh nderime para Memorialit të Dëshmorëve Britanik

11/12/2017 11:35
nga:D.I

Ambasada britanike në Prishtinë ka organizuar sot Shërbimin Përkujtimor pranë Memorialit të Dëshmorëve Britanik, për të kujtuar Ditën Përkujtimore të Mbretërisë së Bashkuar.

Pranë memorialit ka bërë kryeministri, Ramush Haradinaj dhe ministri i FKS-së, Rrustem Berisha.

Shërbimi përkujtimor është përcjellë me ceremoni për të shënuar ridedikimin e memorialit i cili është zhvendosur nga selia e KFOR-it në Sheshin “Edith Durham” në Prishtinë.

02/20/2018 08:37

Demarkacioni nuk i ka votat, çfarë po bëjnë partitë politike?