Lajme

Haradinaj: Kthimi i fondeve pensionale nga Serbia, domosdoshmëri

03/20/2019 14:22
nga:A. R.

Vëmendja për dinjitetin e pensionistëve është detyrë e të gjitha institucioneve të vendit.

Kështu ka deklaruar kryeministri i Kosovës, Ramush Haradinaj, në takim me përfaqësuesit e Federatës Sindikale të Pensionistëve, Invalidëve dhe të Moshuarve të Kosovës, prirë nga kryetari Sylejman Metaj.

Haradinaj në Facebook ka njoftuar se në këtë takim knë diskutuar për domosdoshmërinë e realizimit të të drejtës legjitime të kthimit të fondeve pensionale nga shteti serb.

04/15/2019 17:16

Dhurata Hoxha: Kosova troket në derën e BE-së