Lajme

Haradinaj flet pas dëshmisë për rastin e “Veterenëve të rrejshëm”

03/04/2020 11:45
nga:Norë Kelmendi

Ish-kryeministri , Ramush Haradinaj, ka bërë të ditur se sot me ftesë të Gjykatës është paraqitur si dëshmitar në rastin e Veteranëve.

“U përgjigja pyetjeve të mbrojtjes, prokurorisë dhe trupit gjykues. Respekti dhe vlerësimi nga të gjithë ne për gjyqësorin, e forcon sistemin tonë të drejtësisë”, ka shkruar Haradinaj.

06/16/2020 16:22

​Haradinaj: AAK-ja ka bërë vepra të mëdha që janë ne themelet e shtetit