Lajme

Haradinaj e zbulon çfarë telefoni ka blerë

12/07/2017 18:44
nga:anonymous1000144531

Kryeministri i Kosovës Ramush Haradinaj duke iu përgjigjur të gjitha kritikave të deputetëve me një moment ka treguar edhe telefonin që ka blerë së fundi për të dhe stafin e tij.

Ai tha se përveç tij dhe tjerëve punojnë ka 16 orë e me këtë rast përmendi edhe policët dhe persona tjerë që punojnë me orar të zgjatur.

07/16/2018 21:54

Haradinaj nervozohet me Hamzën: Asnjë ministër s’më kallëzon mu çka me bo