Hapja e çerdheve, ky është njoftimi i fundit nga Ministria e Arsimit!

Ministria e Arsimit, Shkencës, Teknologjisë dhe Inovacionit e ka vënë në dispozicion të DKA-ve, institucioneve parashkollore dhe prindërve “Udhëzuesin për rihapjen e institucioneve parashkollore dhe kopshteve pas pandemisë së COVID-19” të hartuar nga UNICEF-i. Kjo ministri iu ka bërë thirrje institucioneve parashkollore të cilat nuk janë të përgatitura sa u përket masave të sipërpërmendura se … Continue reading Hapja e çerdheve, ky është njoftimi i fundit nga Ministria e Arsimit!