Lajme

Halimi: Jo gjithçka është kontrabandë

07/11/2017 16:57
nga:M H

 Aktivistja e PDK-së, Ajnishahe Halimi  ka shënuar në Facebook rreth formimit të Qeverisë.

Sipas Halimit kur është në pyetje zhbllokimi i shtetit, deputetët janë të lirë të vendosin dhe nuk është kontrabandim lëvizja e tyre.

Ky është shënimi i plotë:

Jo gjithçka është kontrabandë…
Deputetët e zgjedhur, nga cilado parti qofshin ata, rezonojne vetë per veprimet e tyre… Kur eshte ne pyetje zhbllokimi i shtetit prej atyre qe duan t’a paralizojne atë, pavaresisht perkatesise partiake nevojitet reflektim. Prandaj, ky lloj i tille nuk quhet kontrabade e as kontrabandim, por respektim institucional i votes se qytetarit.

06/18/2018 13:43

Deputetët e PSD-së ka muaj që u ndan nga Vetëvendosje, por në rrjetet sociale ende figurojnë si të jenë pjesë e saj