Grenell: Marrëveshjet, falë direktivave të qarta të Presidentit Trump

Përmes një reagimi në Twitter , ambasada amerikane në Berlin, ka thënë se marrëveshje për linjën ajrore, hekurudhore dhe për autostradën do të lehtësojë lidhjet dhe lëvizjen e njerëzve dhe mallrave mes Serbisë dhe Kosovës. Ndaj këtij postimi të ambasadës amerikane në Berlin ka reaguar vet ambasadori amerikan në Gjermani, Richard Grenell pëmes një ‘retweeti’. … Continue reading Grenell: Marrëveshjet, falë direktivave të qarta të Presidentit Trump