Cool

Gratë janë më të trishtuara se sa meshkujt!

02/13/2018 22:27
nga:L I

Gratë janë më të trishtueshme sesa meshkujt për pothuajse tërë jetën e tyre dhe janë më të lumtur vetëm në mesin e viteve ’80-ta.
Kështu rezulton një sondazh i ri nga spitali kombëtar britanik, transmeton Klan Kosova.

Studimi zbuloi se lumturia e grave rritet pas daljes në pension – para se të arrijnë në moshën 85 vjeçare.

Kjo mund të jetë për shkak se shumë njerëz të moshuar janë vejanë më parë, gjë që përgjithësisht rrit lumturinë tek gratë, por i bën njerëzit më të mjerë, thonë psikiatrit.

03/08/2020 12:57

8 Marsi: Gratë kosovare protestojnë, kërkojnë të drejtat e tyre