Geek

Google sjell video takime në aplikacionin Gmail

06/18/2020 14:29
nga:N S

Një gjë e re po vjen në aplikacioni Gmail javën tjetër.

Google ka treguar që funksionimi i takimeve në Gmail në telefonat Android dhe iOS mund të përdoren nga java tjetër.

Google ka bërë platformën e tij Meet në mënyrë që të jetë më i lehtë bisedimi mes personave apo takimet për punë.

Përdoruesit do të kenë mundësinë që të bëjnë takime virtual deri në 100 persona në të njëjtën kohë.

Derisa Google Meet mund të instalohet si aplikacion standard, përditësimet e reja nuk janë më të nevojshme. Një buton i r ii Google Meet do të vendoset tek inbox Gmail që të u jep njerëzve një qasje më të shpejtë.

Kur të klikoni në buton do ti shfaqen përdoruesit çdo takim që kanë lënë në kalendarin Google gjithashtu dhe ju lejon atyre që ti bashkohen takimeve.

Ky ndryshim i ri i Gmail do të lehtësoj punën e shumë personave të cilët kanë takime pune dhe ku duhet të përdorin Gmail-in.

07/02/2020 12:01

Google dhe Facebook përballen me gjoba për dominimin e hapësirës së reklamave