Lajme

Google, Facebook dhe Twitter nën vëzhgim për shkak të transmetimit të sulmit

03/15/2019 17:52
nga:A. R.

Google, Facebook dhe Twitter janë gjetur sot nën vëzhgim për shkak të përmbajtjeve ekstremiste në platformat e tyre , pasi që sulmi në Zelandën e Re ku u vranë 49 persona, janë transmetuar drejtpërdrejt me anë të një video që u shpërnda masivisht në internet.

Videoja e sulmit mbi dy xhamitë në qytetin Christchurch u transmetua në Facebook dhe pastaj përdoruesit e atij rrjeti social e ndanë atë në platforma të tjera, raporton Reuters.

10/08/2020 11:46

Facebook ndalon llogaritë e teorisë konspirative QAnon