Cool

Godet shpullë të dashurën, arsyetohet se kultura e vendit të tij e pranon një gjë të tillë!

12/05/2018 12:41
nga:Natyra

Një burrë ka goditur të dashurën e tij në fytyrë dhe më pas ka thënë se kultura aziatike e pranon një gjë të tillë.

Chaudry Mahmood 51 vjeçar dhe e dashura e tij jetojnë në Brighouese, West Yorkshire, por që ata kishin probleme vazhdimisht mes vete.

Një dëshmitar i cili po kalonte rastësisht në rrugën ku po ecnin edhe çifti i ka fotografuar kur Mohmood po ushtronte dhunë mbi të dashurën.

“mashkulli e goditi me fuqi të madhe në fytyrën  gruan, duke bërë që ajo të ndalej në vend” ka thënë dëshmitari.

Por, arsyetimi i Chaudry Mohmood para gjykatës ishte se të godasësh gruan tënde është krejtësisht e pranueshme në kulturën aziatik.