Lajme

“Gjurmë Shqiptare”: Mali i shenjtë i Mirditës

12/16/2017 22:15
nga:D.I

Sot mbi tokë nuk duket më asgjë, por dokumentat tregojnë se aty dikur ngrihej një vend i shenjtë me histori të jashtëzakonshme që nuk duhet humbur.

Një mal i shenjtë, një histori e jashtëzakonshme. Çfarë fshihet pas saj? Përse ka fjetur kaq gjatë?
Ndiqni videon e plotë të dokumentarit të gazetarit Marin Mema.

04/23/2018 13:40

Ky djalosh i mbijetoi sulmit të peshkaqenit, ariut dhe të gjarprit