Lajme

Gjonbalaj që premtoi 50 milionë euro investime, lajmërohet më në fund: Kjo është kërkesa e tij

05/29/2020 01:01
nga:Gazeta Blic

Gazmend Gjonbalaj, biznesmeni shqiptar që jeton në Amerikë, simpatizant i Vetëvendosjes, po kërkon zgjedhje të reja në Kosovë, pavarësisht vendimit të Kushtetueses.

Gjonbalaj për opinionin ishte bërë i njohur kur kishte premtuar 50 milionë euro invesimte në Kosovë në rast se Kurti vjen në pushtet, para këto që s’u investuan asnjëherë nga ai, e madje as që u përmenden.

E i njëjti tani po kërkon zgjedhje në Kosovë, duke aluduar se ato e forcojnë demokracinë, e se mbajnë besimin në drejtësi.

“Zgjedhjet e reja forcojnë demokracinë, mbajnë besimin në drejtësi, ruajnë paqen dhe populli i jep legjitimitet qeverisë së re”, ka shkruar Gjonbalaj në Facebook.