Cool

Gjesti human i policit kosovarë, bllokoi trafikun për ta shpëtuar pëllumbin e lënduar (Video)

09/08/2017 18:07
nga:Gazeta Blic

Njerëzit me vullnet të mirë nuk i ndal asgjë të kryejnë vepra të mira.

Këtë e dëshmon edhe ky pjesëtarë i policisë së Kosovës.

Një video e dërguar në portalin Arbresh.info shfaq momentin kur ky polic bën një gjest human.

Ai është parë teksa ndal makinën, përkatësisht në rrugën “Luan Haradinaj” dhe largon një pëllumb i cili siç duket ishte i lënduar.

Polici e largon atë që të mos shtypet nga makinat tjera që janë në qarkullim.

06/19/2018 18:25

Çfarë gabimi amatoresk nga Szczesny, Senegali shënon përsëri