Lajme

Gjermanët ndihmojnë për kontrollin e ushqimit (VIDEO)

02/06/2018 21:18
nga:M H

Dy diplomatët gjerman, Christian Held dhe German Helb vizituan sot agjencinë e ushqimit dhe veterinarisë së Kosovës, njofton Klan Kosova.

Ata u njohën nga afër me mënyrën se si bëhen analizat në produkte ushqimore.

11/15/2018 08:51

Bëhet publike video e punëtorit të Bechtel Enkas, i cili mbeti i varur për disa orë në vinç