Cool

Gjatë transmetimit LIVE, dikush nga kolegët lëshon video pornografike, prezantuesja e lajmeve të BBC-së nuk ia ‘shkoqë’ sytë! (Video, 18+)

08/11/2017 18:30
nga:F.B

Shikuesit e BBC-së kanë mbetur të shokuar nga një video me përmbajtje për të rritur e cila është lëshuar nga prapa sfondit ku po  jepte lajmet një prezantuese, shkruan Gazeta Blic.

Përderisa prezantuesja po i lexonte titujt kryesorë, shikuesit e kishin vërejtur një femër e cila po zhvishje prapa në ekranin e sfondit e cila shihet qartë e zhveshur plotësisht.

Video me përmbajtje për të rritur po luhej nga kolegët në dhomën tjetër, por me xhama transparent në studio, gjithçka mund të shihej. / © GazetaBlic.com /

Kjo është video:

 

07/19/2018 15:45

Prifti bëhet hit me deklaratën e tij, ai thotë se ferri nuk ekziston dhe feja është biznes