Lajme

Gazetarët po rrezikojnë shëndetin e tyre në konferencat e institucioneve!

04/21/2020 17:44
nga:N.K

Gazetarët pothuajse çdo ditë po vazhdojnë të rrezikohen për shkak se institucionet nuk po krijojnë kushte që ata të mbajnë distancën e kërkuar nga Ministria e Shëndetësisë dhe Instituti i Shëndetit Publik.

Derisa ftesat dhe zhvillimet politike po ndodhin, gazetarët në terren po detyrohen të punojnë afër njëri-tjetrit për shkak se nuk është vendosur ndonjë vend ku do të kishte mundësi që ata t’i vendosin mikrofonat.

Ndërkohë, edhe përkundër kërkesës së gazetarëve për t’u trajtuar siç po trajtohen mjekët e policët, Qeveria e Kosovës ka refuzuar një gjë të tillë.

09/09/2020 13:04

Pasi që Haradinaj i quajti gazetarët “zagarë” reagon Rrjeti Global për Lirinë e Mediave