Lajme

Gazeta Blic shpall konkurs për gazetar/e, praktikant/e, kameraman dhe zyrtar/e për marketing

06/06/2018 16:53
nga:Gazeta Blic

Redaksia e portalit “Gazeta blic” shpall konkurs për këto vende pune:

– Gazetar/e (3)
– Gazetar/e praktikant/e (5)
– Kameraman/e (2)
– Zyrtar/e për marketing (2)

Detyrat dhe përgjegjësitë për gazetarët

 • Përgatitja e shkrimeve/artikujve duke shfrytëzuar burime të sigurta informacioni;
 • Marrja me përgjegjësi e punës dhe respektimi i afateve kohore, sipas kërkesave të portalit;

Kualifikimet:

 • Të ketë të përfunduar Fakultetin e Gazetarisë;
 • Përvojë pune së paku një (1) vjeçare si gazetar/e;
 • Të ketë aftësi të shkëlqyeshme komunikuese dhe drejtshkrimore;
 • Njohja e gjuhës angleze
 • Të ketë aftësi të punojë nën presion.

Obligimet dhe përgjegjësitë për kameraman/e:

Regjistrimi i materialeve të ndryshme në terren dhe në studio që do të jenë produkte origjinale të on-line mediave. Ndjekja e ngjarjeve ditore dhe xhirimi i të njëjtave për nevojat e redaksisë dhe mediumit në tërësi.

Ofrojmë kushte të barabarta në punësim, me çfarë i inkurajojmë të aplikojnë të gjithë të interesuarit.

Kualifikimet:

 • Të kenë të kryer se paku shkollimin e mesëm.
 • Të kenë aftësi të mira komunikimi.
 • Të kenë vullnet pune në këtë sektor
 • Të kënë aftsi mesatare në përdorimin e foto kamerës digjitale
 • Njohja e gjuhës angleze (e mirëseardhur)

Të interesuarit mund të aplikojnë duke dërguar CV-të, referencat dhe dokumentacionet përcjellëse në postën elektronike [email protected] & [email protected] deri më 15.06.2018, në ora 23:00.


Vërejtje: Vetëm kandidatët që përmbushin kriteret e kërkuara do të ftohen në intervistë.


 

04/24/2019 14:05

Arrestohet laboranti i Spitalit të Gjakovës, udhëzonte pacientët për analiza në laboratorin e tij privat