Fit&Sexy

Garanton kënaqësi maksimale, pozicioni i seksit që po ‘çmend’ çiftet

02/19/2021 12:51
nga:G C

Nëse jeni të mërzitur nga rutina dhe kërkoni një ndryshim në marrëdhënien seksuale, atëherë duhet të provoni patjetër këtë pozicion që poi cmend ciftet.

Femra duhet të qëndrojë e shtrirë me shpinë, ndërsa burri i ulur në gjunjë në krevat. Më pas femra duhet ti vendosë këmbët mbi shpatulla partnerit dhe ti kryqëzojë pas koke. Pas kësaj partneri duhet të mbajë gruan me duar tek kofshët.

Në këtë moment femra duhet të mbajë vetëm kokën dhe shpatullat të shtrira në krevat. Ky pozicion, sipas ekspertes së seksit, Tracye Cox garanton kënaqësi maksimale.

“Kryqëzimi i këmbëve, në këtë rast prapa qafës së partnerit, ndihmon në shtrëngimin e kanalit vaginal. Kurse meshkujt ndihen më të fuqishëm. Është një stil që nuk kërkon shumë akrobaci”, u shpreh ajo.