Cool

Fotografitë që ju ‘pushtojnë’ sapo t’i shihni

07/17/2019 12:37
nga:Natyra

Planeti jonë është 4.5 miliardë vjet i vjetër, por ende është plot me mrekulli që na mahnitin me bukurinë që të lë pa frymë.

“Wow, jetojmë në një botë  të mrekullueshme” është krejt çfarë mund të themi – nëse shohim një pemë gjigante, një njeri që e ushqen një tigër ose pajisje teknologjike të jashtëzakonshme që janë krijuar nga njerëzit.

Disa njerëz duket se janë aq shumë fatlumë sa mund të kapin gjëra të mrekullueshme me aparat dhe t’i ndajnë ato me botën.

Më poshtë po ju sjellim disa fotografi fascinuese të natyrës, botës së egër dhe teknologjisë – që padyshim se do t’ju ‘pushtojnë’ krejtësisht sapo t’i shihni.