Cool

Fotografi i njohur tregon anën e fshehtë të fotografive magjepëse në Instagram

06/23/2020 14:58
nga:L I

Një fotograf i njohur si OMAHI zbulon të vërtetën duke treguar se çfarë fshihet pas fotove tërheqëse dhe magjepsëse në Instagram, përcjellë GazetaBlic.

Ai ndan 2 foto në një postim të vetëm. Pika e parë tregon atë që ne zakonisht postojmë në mediat sociale – një fotografi me shumë redaktime, motive dhe efekte.

Por, argëtimi fillon me të vërtetë kur shohim fotografinë e dytë e cila tregon gjithë evolucionin e fotografisë së parë.

Këto prapa-skena janë me të vërtetë duhet t’i shihni patjetër.