Lajme

Forumi i Gruas i LDK-së mban konferencën “Fuqizimi i gruas në politikë”

03/16/2018 07:33
nga:A. R.

Forumi i Gruas i LDK-së përkrahur nga Fondacioni Hjalmarson me datë sot fillon konferencën treditore me tema “Fuqizimi i gruas në politikë” dhe “Parimet e shoqërisë së lirë”.

Në konferencë do të jenë ligjërues me renome ndërkombëtare nga SHBA-të.