Cult

Filmi ‘Joker’ arkëtoi plot një miliard dollarë

11/16/2019 12:26
nga:L I

Joker’ ka fituar një miliard dollarë në arkën filmike.

Filmi i vlerësuar nga kritika arriti shifrën gati shtatë javë pasi u dha premiera, sipas Forbes.

Joker gjithashtu do të ketë nderin të jetë filmi i parë me gradë R që arkëtoi një miliard dollarë.

Më shumë se 40 filma kanë bërë ndonjëherë një miliard dollarë në arkë.

Filmat e fundit përfshijnë Aquaman (1.048 miliardë dollarë) dhe Spider-Man: larg nga shtëpia (1.031 miliardë dollarë)./arbresh.info/