Uncategorized

Filluan kurset më atraktive të programimit, robotikës dhe animacionit për fëmijë në Ferizaj

02/20/2020 18:30
nga:N S

Akademia Digjitale Universum tashmë ka filluar kurset edhe në Ferizaj. Akademia Digjitale Universum një vend ku fëmijët inkurajohen të mësojnë në mënyrë të pavarur dhe me ritmin e tyre. Ndërsa fëmijët mësojnë, ata ndërtojnë mini-lojëra, zgjidhin enigma, krijojnë projekte kodimi dhe kompletojnë misione. Kreativiteti është një nga aftësitë më të rëndësishme që ata zhvillojnë gjatë kurseve.

Ndërsa fëmijët mësojnë, ata ndërtojnë mini-lojëra, zgjidhin enigma, krijojnë projekte kodimi dhe kompletojnë misione. Kreativiteti është një nga aftësitë më të rëndësishme që ata zhvillojnë gjatë kurseve.

Shkolla Digjitale Universum në qytetin e Ferizajit ka filluar me kurse 1 vjeçare të programimit, animacionit dhe robotikes për fëmijë të moshës 7-18 vjeç.

Kurset e programimit, animacionit dhe robotikës ndihmojnë fëmijët të përmirësojnë performancën akademike të fëmijëve, të shkruarit, kreativitetin dhe logjiken në zgjidhjen e problemeve matematikore duke i ndihmuar ata të performojnë më mirë në shkollë.

Regjistrimet vazhdojnë http://tiny.cc/8bfe7y

Për më shumë informata rreth rregjistrimit dhe Shkolles Digjitale Universum kontakto [email protected] apo +383 45 652 166;

08/20/2020 10:16

Aprovohen BURSA për studentët e Kolegjit Universum në 4 Universitete në Lituani